Ustvarite račun

Košarica

Close

Vaša košarica je prazna.

Kdo smo

Naša spletna stran: https/feniks-obutev.si

Vse podatke o lastniku strani najdete tukaj.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Podatke, ki jih stran hrani o uporabniku (podatki ob prijavi, IP številka v log datotekah) oziroma njegovi uporabi strani (iskanja), prijavi na e-novičke (elektronski naslov), o uporabniku ob opravljenem nakupu (ime, priimek, naslov), bomo hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vgrajene vsebine drugih spletnih strani
Del prispevkov na tej strani so lahko tudi vgrajene vsebine drugih spletnih strani (npr. videji, slike, prispevki, itd.). Vgrajene vsebine drugih spletnih strani se obnašajo na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal njihovo spletno stran.

Te spletne strani lahko zbirajo vaše podatke, uporabljajo piškotke, vsebujejo dodatno sledenje tretjih oseb, vključno s sledenjem vaše povezanosti z vgrajenimi vsebinami, v kolikor imate odprt račun in ste hkrati prijavljeni na zadevno spletno stran.

OBVESTILO O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne datoteke z informacijami, ki se začasno shranijo na vaš računalnik. Piškotki nam ne dajejo dostopa do vašega računalnika. Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta.

S pomočjo piškotkov izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zbiramo statistične podatke o uporabi spletnih strani.

Še več informacij o piškotkih in njihovem vplivu lahko dobite tudi na spletni strani www.aboutcookies.org ali na spletni strani informacijskega pooblaščenca www.ip-rs.si.

VRSTE PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO

Nujni piškotki
Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti vseh storitev.

Analitični piškotki
Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki
Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled artikla. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Piškotki tretjih oseb
Med piškotke tretjih oseb spadajo analitični in funkcijski piškotki, ki jih na vašo napravo nameščajo druga podjetja, kot na primer Facebook in Google. Ti piškotki vam omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na naši strani, ki so povezani z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami ter omogočajo sledenje vaši uporabi njihovih storitev

Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

KAKO UPRAVLJATI PIŠKOTKE NA OSEBNEM RAČUNALNIKU (WINDOWS)

Na spodnjih povezavah si lahko preberete navodila za nadzor nad piškotki prek nastavitev brskalnika:

  • Internet Explorer 9 – za navodila klikni TUKAJ
  • Internet Explorer 7 in 8 – za navodila klikni TUKAJ
  • Google Chrome – za navodila klikni TUKAJ
  • Mozzila Firefox – za navodila klikni TUKAJ
  • Opera (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ
  • Safari (stran v angleškem jeziku) – za navodila klikni TUKAJ

S kom delimo podatke

Podatke zbrane s pomočjo piškotkov, namenjene e-poslovanju (na primer dodajanje izdelkov v košarico, plačilo, vpis naslova za dostavo naročila) nikoli ne posredujemo tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno in tako skladno z veljavno zakonodajo varujemo njihovo zasebnost.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Registriranim obiskovalcem naše spletne strani shranjujemo osebne informacije, ki so jih vpisali v svoj uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, spreminjajo ali brišejo svoje osebne podatke, izjema je le uporabniško ime, katerega lahko spremeni le upravljalec spletne strani.

Uradna oseba podjetja in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je  G.A. El-Ashi.

Vaše pravice glede varovanja osebnih podatkov

V kolikor imate pri nas odprt račun lahko kadarkoli zahtevate izvozno datoteko vaših osebnih podatkov, vključujoč katerekoli podatke, ki ste nam ji posredovali. Prav tako lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov, kar pa ne vključuje podatke, ki smo jih dolžni shranjevati za administrative, pravne ali varnostne namene.

Izbris vaših podatkov lahko uredite preko spodnjega obrazca (Zahtevek za izbris osebnih podatkov), ali pa nam zahtevo posredujete na elektronski naslov: info@feniks-obutev.si, oziroma po navadni pošti na naslov:

FENIKS, Gamila El Ashi s.p.
Avčinova 4
1000 Ljubljana