Ustvarite račun

Košarica

Close

Vaša košarica je prazna.

V spletni trgovini www.feniks-obutev.si omogočamo sledeče vrste plačevanja:

Po predračunu

Po elektronski pošti info@feniks-obutev.si ali telefonu +386 (0)1 431 0028 nam sporočite svojo željo po izdelavi predračuna in z veseljem se bomo odzvali. Zahtevek za izdajo predračuna pa lahko oddate tudi v postopku zaključka vašega naročila. Ko boste potrdili vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali predračun.

 Plačilo po  povzetju/plačilo ob prevzemu

V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju/ob prevzemu. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor ste izbrali prevzem v naši trgovini Feniks modna obutev, Avčinova 4, Ljubljana, boste naročene izdelke lahko plačali na blagajni trgovine z gotovino ali kreditnimi/plačilnimi karticami (BA Maestro, Activa, Karanta, Visa, MasterCard, Diners Club (1-6 obrokov- minimalen znesek obroka znaša 30€), kjer boste tudi prevzeli naročene izdelke. Blago morate v tem primeru dvigniti v roku 3 (treh) delovnih dneh.

PayPal

Preusmerjeni boste na PayPal-ovo spletno stran. Sledite navodilom na njihovi spletni strani.

Kreditne kartice

Visa, Visa Electron, Mastercard in Maestro (opomba: za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje) in Diners. Več o sistemu, uporabi kartic , si lahko ogledate na naslovu:  Sporočila in odgovori medijem 2020| Združenje bank Slovenije

Plačilo na več obrokov je možno samo za imetnike kartic NLB Visa in Mastercard (razen posojilnih in poslovnih kartic), pri katerih izberete poljubno št. obrokov od 2-12, vendar pa mora višina obroka znašati najmanj 40€. Prav tako pa je možno tudi plačilo na več obrokov s kartico Diners (2-12), ob predpogoju da je kartica izdana v Sloveniji.